13

Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart İsminden'de Anlaşılabielceği Gibi Ön Ödemeli Bir Mastercard. Yani 18 Yaş Altı Bireylerin Alıp İnternet ve Normal Alışverişlerinde Kullanabileceği Bir Kart Türü.

Passolig Cüzdan Kart'ı Mastercard Geçen ve Post Cihazı Olan Heryerde Buna Ek Olarak 3D Security Ödemesi Olan Her Yerde Kullanabilirsiniz.

Passolig Cüzdan Kartı Arzu Ederseniz İnternet Üzerinden İsterseniz'de Nkolay İş Yerlerinden Satın Alabilirsiniz. Bunlara Ek Olarak Stadyum'ların Çevresindeki Passolig Başvuru Noktalarındanda Edinebilirsiniz Kartı.Nkolay.com.tr Adresine Girip Üst Bölümden En Yakın NKolay Seçeneğine Tıklayarak Şehrinizdeki Size En Yakın Başvuru Yapabileceğiniz İş Yerlerini Öğrenebilirsiniz. İnternetten Almak İsterseniz Eğer Passolig Başvuru Linkine Tıklayarak Başvuru Formuna Gidebilirsiniz. İnternetten Alan Kişiler 7 Lira Kargo Ücreti Vereceğini Bilmeli.
Passolig Cüzdan'ı Alırken Bir Takımın Logosunu Seçmek Zorundasınız ve Seçtiğiniz Takım Logosuna Göre Fiyatı Değişmektedir Dört Büyükler 21 İle 29 Lira Arasında Anadolu Takımları İse 14-16 Lira Civarında Değişmektedir. Bu Fiyatlar Her Sene Yenilenmektedir Artadabilir Azaladabilir.

!!! PASSOLİG CÜZDAN KARTI MAÇLARA GİRMEK İÇİN DEĞİLDE SADECE ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN KULLANACAKSANIZ SADECE 1 KERELİĞE MAHSUS KARTI ALIRKEN PARA ÖDERSİNİZ VE HER SENE YENİLETMENİZE GEREK YOKTUR KARTIN ÜSTÜNDEKİ TARİHE KADAR KULLANABİLİRSİNİZ...


18 Yaş Altı Bireyler Rahatlıkla Kullanabilir.
Yurt Dışı Alışverişlerinde Fazladan Komisyon Almaz.
Para Yüklerken İşlem Ücreti Almaz (PTT MATİK)
İçine Yüklediğiniz Parayı Geri Çekemezsiniz.
Maçlara Girebilirsiniz.
Aylık Kesinti vs Söz Konusu Değildir.
Aliexpress ve Gearbestte Kullanılabilir.

Alışveriş Yaptığınız Sitelerde 3D Security Güvenlik Seçeneği Olmadığı Taktirde İlk Alışverişinizden Sonra Alışveriş Yaparken Hata Vericektir Alışverişveriş Yaptığınız Site Bu Durum 3D Security Olamasındandır Bu Durumda 0850 724 3344 Numarasını Arayarak Alışveriş Yaptıınız Siteyi Söyletip Beni Bu Sitede 3D Security Güvenliğinden Muaf Tutunuz Demeniz Yeterlidir Talebiniz 6-7 Saat İçerisinde İşleme Alınacaktır.





Yorum Gönder

  1. Müşteri hizmetlerini aradım beni gearbest sitesinde 3d secure sisteminden muaf tutmalarını istedim fakat bunu yapamayacaklarını istediler ne yapabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gearbeste ilk önce aldığın hatayı yaz gelen tickete göre ara ve 3d secure sorunu yaşadığını ilet emin olki konuştuğun kişiler arasında 3d securenin ne olduğunu bilmeyenler bile var yapamayız derlerse kapat tekrar ara işin ehli biri denk gelicektir.

      Sil
  2. passolig cüzdan kartı AliExpress alış veriş inde kullanıyorum ama mesela geri para iadesi alacakken AliExpress geri para yatirabilirmi.

    YanıtlaSil
  3. passolig ön ödemeli karta bilet transferi yapilabiliyormu baska bir kisiden

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. SIFRE yazıp aralarında birer boşluk bırakarak kart numaranız son 4 hanesini ve kartınızın arka yüzünde bulunan 3 haneli cvv numarasını 6333'e SMS olarak gönderebilirsiniz

      Sil
  5. Herhangi bir takımın passolig kartıyla dolap uygulamasından alışveriş yapmak istiyorum. Mümkün müdür?

    YanıtlaSil

 
Yukarı