3


Merhaba Arkadaşlar Yeni Bir Makalem İle Karşınızdayım Bu Makalemde Sizlere Aliexpress'te Yaptığımız Alışverişi İptal Ettiğimizde Yada Dispute(Anlaşmazlık) Sonucu Kabul Edilen Geri Ödememizin Yatıp Yatmadığını Kolayca Nasıl Öğrenebileceğinizi Göstereceğim. Başlamadan Önce Vermem Gereken Bigliler Var.

BİLMENİZ GERKENLER: Aliexpress'te paranızın geri ödemesi kabul edilmiş ise emin olunki yatıcaktır hesabınıza fakat bu geri ödeme işlemi Aliexpress'in dediğine göre 3-15 gün fakat kullanıcıların deneyimine göre 3-30 gün sürmektedir bunu bilerek iptal etmelisiniz.

Öncelikle http://bit.ly/29LY7FF Bu Linke Tıklayarak Alibaba'nın Help Center Bölümüne Gidiyoruz ve Ardından Sayfayı Çok Az Aşşağıya Kaydırıyoruz ve CHECK THE DETAİLS OF REFUND STATUS Bölümüne Sipariş Numaramızı Yapıştırıyoruz ve Aratıyoruz 
REFUND: ÖDEME YAPILMIŞ DEMEKTİR
REFUND PROCCESİNG: ÖDEME HENÜZ İŞLEMEDE DEMEKTİR.

ÖDEME YÖNTEMİ GERİ YATMA SÜRELERİ.



Yorum Gönder

  1. Merhaba umarım cevap verirsiniz. Ben aliekspresden saat sipariş etmiştim, verilen barkod numarasında ürünün başka şehirdeki birine teslim edildiği görünüyor.bunu satıcıya tartışma açarak bildirdim. Oda biz sorunu halledicez 7-15 gün bekleyin lütfen. Ve dispute açmayın mesajlaşalım dedi. Ürünün teslimat süresi de bugün doluyor. Beklemeli miyim sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle beklemeyiniz başkasına ulaştığını anladığınız an anlaşmazlık açmalıydınız tek amacı sizi oyalamak. Anlaşmazlığı açın ve gereksi ekran görüntülerini yükleyin paranız iade edilecektir.

      Sil
  2. 3 aydır bende paramı alamıyorum bunu nasıl halledebilirim

    YanıtlaSil

 
Yukarı